Hallo wereld!

Welkom bij WordPress! Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder hem om de eerste stap te zetten op jouw blogreis.

Published by Matti Groot (coaching psychologist)

Ik ben Matti Groot, psycholoog, integratief counselor en gecertificeerd Beroepscoach Practitioner. Ik ben eigenaar van Art of Change - Coaching & Counseling gevestigd in Amsterdam. Dank zij e-coaching heb in klanten ook buiten Amsterdam. Mijn coaching is gebaseerd op mijn ervaring als coach, integratief counselor, psycholoog, wetenschappelijk onderzoeker, manager en business analyst in het internationale bedrijfsleven. Ik draai al wat langer mee en daarom geef ik met veel plezier les aan De Nederlandse Academie, een uitstekende en ambachtelijke opleiding voor beroepscoaches, integratieve counselors en therapeuten. Aan deze Academie ben ik free-lance verbonden als docent, supervisor, praktijktrainer en leertherapeut. Met hart en ziel coach ik mensen, die mijn steun vragen voor het bereiken van hun levensdoelen, innerlijke rust, goede relaties en een succesvolle loopbaan. Mijn levenservaring in binnen en buitenland, met ups en downs, geeft me een helikopter blik en praktische handvatten om aan te reiken aan de coachee. Van elke coachee leer ik veel waardevols, wat ik weer kan inzetten bij de volgende coachees. Samen op weg, menselijk en empathisch, zo ervaar ik dat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: